uk
  • Українська

Умови участі в акції «Запрошуй друга та бери участь у розіграші 300 WBT»

Організатором Акції є компанія UAB Clear White Technologies, інкорпорована із законодавством Литовської республіки за номер LT-03224 та має зареєстровану адресу офісу: J. Basanaviiaus g. 26 Vilnius, Republic of Lithuania.

Період проведення Акції: початок 01 квітня 2023 р. о 0:01 за київським часом — закінчення 30 квітня 2023 р. о 23:59 за київським часом.

Територія проведення Акції: Акція проводиться на територіях усіх країн світу, окрім територій таких держав як Афганістан, Американське Самоа, Віргінські острови США, територія Гуам, Іран, Ємен, Лівія, Держава Палестина, Пуерто-Ріко, Сомалі, Корейська Народно-Демократична Республіка, Північні Маріанські острови, США, Сирія, Республіка Білорусь, Російська Федерація, Республіка Судан, Придністров’я, тимчасово окуповані території Грузії, Турецька Республіка Північного Кіпру, Західна Сахара, Федеративна Республіка Амбазонія, Косово, Південний Судан, Іспанія, Канада та тимчасово окуповані території України.

Акція проводиться для популяризації сервісів WhiteBIT.

Офіційні правила Акції та деталі її проведення:

Зв’язатися з Організатором Акції можна через електронну пошту support@whitebit.com або чат на вебсайті https://whitebit.com.

Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу чи конкурсом; ці Умови не є публічною обіцянкою винагороди.

Інформація про Акцію надається на правах реклами.

Учасники Акції — повнолітні громадяни країн і територій, не зазначених вище як заборонених для участі, або інші особи, що на законних підставах перебувають на території країн і територій, не зазначених вище як заборонених для участі (особи, що досягли 18-річного віку), які:

Після виконання зазначених умов, користувач має заповнити Google-форму за ПОСИЛАННЯМ, де зазначити своє ім’я користувача на біржі WhiteBIT та.

  • Для виконання умов Акції, нові користувачі, які перейшли за реферальним посиланням учасника Акції, також зареєструвалися на вебсайті WhiteBIT та пройшли верифікацію (процедуру KYC);
  • Нові користувачі після реєстрації за реферальним посиланням поповнили свій баланс в одній із доступних національних валют на вебсайті WhiteBIT на суму, що дорівнює 25 американським доларам, або поповнили свій баланс в одній із доступних криптовалют на вебсайті WhiteBIT на суму, що дорівнює еквіваленту 50 американських доларів, а також не виводили з вебсайту WhiteBIT суму внесених коштів до моменту отримання свого призу.

В Акції НЕ беруть участь особи, які:

  • Не пройшли підтвердження особистості або воно прострочене;
  • Не заповнили Google-форму за ПОСИЛАННЯМ або заповнили її некоректно
  • Порушують правила використання біржі;
  • Не зробили депозит чи зробили депозит на меншу суму;
  • Зробили депозит та вивели кошти до нарахування на баланс призу;
  • Не виконали всі умови;
  • Вивели кошти до нарахування призу на його баланс та баланс Учасника Акції.

Будь-які персональні дані Учасників Акції обробляються для забезпечення участі в Акції, маркетингових відносин, рекламних відносин, податкових відносин та відносин у сфері бухгалтерського обліку.

Співробітники, представники чи агенти Організатора та їхні родичі (першого та другого ступеня спорідненості) не мають права брати участь в Акції. У разі, якщо в момент надання Призу буде встановлено, що особа, яка брала участь в Акції, не може бути Учасником Акції відповідно до цих Правил, такій особі не надається право на отримання Призу.

За умови виконання вищевказаних умов, Учасники Акції гарантовано отримають Приз у формі 2 USDT для Учасника, який надав реферальне посилання, і 5 USDT — для нового користувача, який зареєструвався за реферальним посиланням і виконав вищезазначені умови.

Учасники Акції також мають можливість виграти один із Призів Призового фонду в 300 WBT:

  • 50 WBT — 1 шт.
  • 30 WBT — 1 шт.
  • 20 WBT — 1 шт.
  • 5 WBT — 40 шт.

Максимально можлива кількість переможців Призового фонду — 43 особи.

Учасник Акції, за реферальним посиланням якого зареєструється і виконає вищезазначені умови найбільша кількість нових користувачів, отримає приз у формі 50 WBT.

Учасник Акції, за реферальним посиланням якого зареєструється і виконає вищезазначені умови друга найбільша кількість нових користувачів, отримає приз у формі 30 WBT.

Учасник Акції, за реферальним посиланням якого зареєструється і виконає вищезазначені умови третя найбільша кількість нових користувачів, отримає приз у формі 20 WBT.

Учасники Акції, за реферальним посиланням яких зареєструються та виконають вищезазначені умови щонайменше 5 нових користувачів, стануть учасниками розіграшу Призового Фонду 200 WBT. З них буде визначено 40 переможців, які отримають по 5 WBT кожний.

За виконання умов Акції, Призи у формі 2 USDT для Учасника Акції та 5 USDT для нового користувача, нараховують щочетверга протягом дії Акції.

Визначення Переможців Акції відбудеться 04.05.2023 р. за допомогою сервісу random.org, автоматично, серед Учасників Акції, які виконали всі умови Акції та претендують на частину призового фонду у 200 WBT. Переможці визначаються за рейтингом (місцем у переліку на сервісі https://www.random.org). Відео з вибором переможців будуть опубліковані на офіційній сторінці WhiteBIT в Instagram.

Переможці Акції будуть проінформовані про виграш листом на електронну адресу, вказану під час реєстрації на сайті https://whitebit.com/, протягом першого робочого дня після нарахування всіх призів.

Переможець отримує приз безплатно. Заміна Призу не передбачається. Переможець Акції не має права вимагати від Організатора будь-якої іншої компенсації.

Організатори не несуть гарантійних зобов’язань щодо Призу, отриманого в межах цієї Акції та на умовах, зазначених у цих Правилах.

Організатор виконує нарахування Призів на біржові акаунти переможців до 15 травня 2023 року включно.

У разі неотримання Призу, якщо Учасник мав на нього право або в разі виникнення будь-яких інших труднощів, Переможець має звернутися до відділу підтримки на сайті https://whitebit.com не пізніше 22.05.2023 р. включно. У разі, якщо Переможець не звернувся до 22.05.2023 р., зокрема, з питань не отримання Призу, Переможець втрачає право на його отримання.

Переможці, визначені за результатами розіграшу, не можуть передавати права на отримання Призу третім особам.

Учасник Акції має право відмовитися від Призу.

Організатор не компенсує додаткових витрат Переможця, пов’язаних з отриманням Призу. Оподаткування доходів Переможців, які отримали Приз, проводиться відповідно до чинного законодавства країн, в яких можлива участь в Акції за виключенням країн і територій, зазначених вище як заборонених для участі.

Беручи участь в Акції, Учасник розуміє та погоджується з тим, що будь-яка добровільно надана ним інформація, включно з персональними даними Учасника, може оброблятися Організатором або залученими ним третіми особами для проведення Акції, здійснення всіх необхідних пов’язаних із нею дій (зокрема, але не виключно, інформування про результати Акції як у рекламі, так і іншим способом), а також подальше можливе відправлення Учаснику інформації, зокрема, рекламного характеру, про наступні заходи/конкурси/акції/розіграш Організатора. Приймаючи вимоги даних Умов, Учасники в такий спосіб надають згоду на таку обробку персональних даних із метою використання Організатором та/або іншими уповноваженими Організаторами особами та підтверджують своє повне розуміння та необхідну поінформованість щодо цілей обробки інформації, що надається, а також щодо політики конфіденційності: https://whitebit.com/ua/privacy-policy.

Водночас Учасники Акції своєю участю в Акції підтверджують свою згоду на використання їхніх прізвищ та імен без жодного матеріального відшкодування, а також згоду дотримуватись інших правил Акції. Переможці підтверджують свою згоду надавати рекламні інтерв’ю про участь в Акції в засобах масової інформації, зокрема, на радіо та телебаченні, а також фотографуватися для виготовлення графічних матеріалів без виплати їм будь-якої грошової компенсації. Усі виняткові майнові права інтелектуальної власності на такі інтерв’ю та світлини належатимуть Організатору.

Організатор залишає за собою право вносити зміни до умов та строків проведення Акції. У разі будь-яких змін, інформація про це буде надана на вебсайті WhiteBIT та в соціальних мережах Організатора.

Організатор не вступає в суперечки, які можуть виникнути між Учасниками Акції щодо Призу. У разі виникнення ситуацій, що допускають неоднозначне тлумачення цих Правил, і/або питань, неврегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором Акції відповідно до вимог чинного законодавства країн, в яких можлива участь в Акції за виключенням країн і територій, зазначених вище як заборонених для участі. Водночас рішення Організатора Акції є остаточним і не підлягає оскарженню.